„Elnių Spa – nepakartojami įspūdžiai su nuostabiaisiais elniais

Straipsnio data 2022-12-22

Išvykos ir ekskursijos

Pūpsant gausioms pusnims ir pamažu atkeliaujant stebuklų metui, visi antrokai, kartu su mokytoja Kristina Tribocke išvyko į greta Kernavės įsikūrusį „Elnių Spa“.  Jau stebuklingame, baltame miške mūsų laukė nuostabus nykštukas, įšokęs į autobusą ir visus pralinksminęs savo nuostabiomis istorijomis. Lydimi nykštuko, pasiekėme ir elnius, kurių ragų dydis paliko didelį įspūdį, o elnių maitinimas iš savo delnų vaikus tiesiog sužavėjo. Pasigrožėję ir pamaitinę elnius, išgirdome ir liūdną istoriją, apie Kalėdų senelio elniuką, kuriam vilkas nuplėšė nosį, tačiau jis liko gyvas ir grįžo į Kalėdų senelio komandą.

Po pažinties su elniais, antrokai ir patys pasistiprino stebuklinga elfų arbata ir jų miniatiūrine duonele. Krimsdami  gardžius užkandžius, grožėjomės nuostabia gamta ir elnių didingais ragais, apie kuriuos, šiek tiek vėliau, papasakojo nuostabioji nykštukė.

Pasistiprinę, bridome per dideles pusnis link spa procedūrų vietos, kur prie laužo pasiklausėme  įdomių istorijų ir sužinojome, kad štai čia, visai greta, žiemą dažnai lankosi ir Kalėdų senelis. Vaikai  garsiai  šaukė, kvietė ir pagaliau, miško tankmėje pamatė taip lauktą Kalėdų senelį, kuris ne tik pasidomėjo, kaip vaikams sekėsi visus metus, bet dar ir puikių dovanų davė, patikrinęs, ar visi jam parašė laiškus su savo norais, jis pažadėjo, kad pasistengs juos visus išpildyti.

Pavargę, bet kupini nuostabių įspūdžių, antrokai paliko „Elnių Spa“, pažadėję nykštukui sugrįžti vasarą ir aplankyti elnius dar kartą.