Rudenėlio šventė

Straipsnio data 2010-10-14

Rudenėlio šventė

2010 m. spalio 14-22 d. mokykloje vyko rudens gėrybių paroda „Rudens kraitė“, kurioje dalyvavo 1-12 kl. Darbelius mokiniai kūrė kartu su savo šeimos nariais, mokytojais. Nugalėtojai apdovanoti Padėkos raštais. Parodą organizavo Alicija Volodkevič, technologijų vyresnioji mokytoja.

Spalio 21 dieną vyko pradinių klasių Rudenėlio šventė. Šventę organizavo pradinių klasių mokytojos Jelena Ankudovičienė ir Janina Nastaravičienė. Šventės metu mokiniai dainavo dainas apie rudenį, žaidė linksmus žaidimus, minė mįsles, deklamavo eiles apie rudens grožį, rudens gėrybes, dalyvavo konkursuose.  

Rudenį daug kas mėgsta ne tik dėl gausybės gėrybių, bet ir dėl jo nepakartojamo grožio. Dailininkai nupiešė daug paveikslų, vaizduojančių rudenį. Poetai rudeniui paskyrė gražių eilėraščių. Na, o mūsų mokykloje spalio 21 dieną vyko pradinių klasių Rudenėlio šventė. Šventę organizavo pradinių klasių mokytojos Jelena Ankudovičienė ir Janina Nastaravičienė. Šventės metu mokiniai dainavo dainas apie rudenį, žaidė linksmus žaidimus, minė mįsles, deklamavo eiles apie rudens grožį, rudens gėrybes, dalyvavo konkursuose. 1 klasė buvo morkos, 2 klasė – pomidorai, 3 klasė – obuoliai ir 4 klasė – saulėgrąžos. Mokinių pasiruošimą, kūrybiškumą, aktyvumą šventės metu vertino komisija: direktoriaus pavaduotoja ūkio reikalams Anžela Daunaraitė ir šokių mokytojas Eimis Šeršniovas. Šventės pabaigoje komisija, įvertinus mokinių dalyvavimą, nusprendė, jog laimėjo draugystė, susitarimas ir bendradarbiavimas tarpusavyje.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Asta Andrikonienė