Naujametinis karnavalas – 2010

Straipsnio data 2010-12-27

Naujametinis karnavalas

2010 m. gruodžio 27 d. dieną mokykloje vyko 1 – 12 klasių Naujametinis karnavalas. 10 valandą 1–5 klasių mokinius linksmino Flintas, kuris atvyko kartu su Kalėdų Seneliu. Vaikai dainavo, šoko, drąsiausi vaidino. Vaidinti buvo pakviesti ne tik vaikai, bet ir mokytojai, ir tėvai. Po linksmybių Kalėdų Senis su Flintu kiekvienai klasei įteikė dovanų. Vėliau kiekvienoje klasėje vyko Naujametiniai vaidinimai tėveliams ir mokyklos svečiams.

16 val. 6-12 klasių mokiniai bei mokyklos svečiai susirinko į „Sidabrinės žvaigždės apdovanojimus“. Mokinius pabūti aktoriais pakvietė dvyliktokai, kurie ir vedė visą „kino filmų“ apdovanojimų vakarą. Teikti apdovanojimų atvyko žinomos kino ir meno „žvaigždės“ iš viso pasaulio. Vakare tvyrojo tyra Kalėdinė atmosfera, mokiniai noriai vaidino scenas iš Kalėdinių filmų. Buvo smagu stebėti vaidybą, šokį, sukurtus kostiumus. Džiaugėmės gera nuotaika ir mokinių kūrybiškumu.

Po vaidinimų mokyklos direktorė Jūratė Šidlauskienė apdovanojo kalėdiškai papuoštas klases. Klasėms buvo suteiktos įvairios nominacijos. Kalėdine klase išrinkta – 6b.