6 kl. mokinių viešnagė Pagirių gimnazijoje

Straipsnio data 2017-04-27

Gimnazijos gyvenimas Išvykos ir ekskursijos

Š.m. balandžio 27 d. mūsų gimnazijos šeštokai, svečiavosi  Pagirių gimnazijoje. Ten juos pagarbiai sutiko darbuotojai ir Pagirių gimnazijos šeštokai. Mokiniai  susipažino ir ėjo į klases.  Pagirių gimnazijos klasėse vyko bendros veiklos jų ir mūsų gimnazijos mokiniams,  dirbome mišriose grupėse.  Mūsų  šeštokų draugai aprodė mums savo gimnaziją.  Ten mes  šokome, dainavome, sportavome, piešėme ir net kalbėjome skirtingomis užsienio kalbomis.

Per socialinių įgūdžių ir žmogaus saugos pamoką,  šnekėjome apie gyvūnus, dėliojome klausimus ir kabinete ieškojome atsakymų. Piešėme  ir žaidėme su smėliu.

Per muzikos ir teatro pamoką dainavome, vaidinome, kūrėme vaizdo įrašą pagal dainą „Lašeliai“, grojome skirtingais instrumentais, plojome ritmus.

Per istorijos ir kūno kultūros pamoką, mokinių grupes mokytojai suskirstė į tam tikrus istorinius laikotarpius. Grupės turėjo bėgti iki kitos salės pusės ir atsinešti vieną kortelę, kuri tinka jų laikotarpiui. Surinkus 10 kortelių, kūrėme plakatą ir papasakojome apie tą laikotarpį, (pvz. Seniausi laikai, Viduramžiai, nauji laikai, naujausi laikai ir t.t.) Pabaigoje mokiniai draugiškai sužaidė kvadratą.

Buvo daug įdomių pamokų ir užsiėmimų. Labai dėkojame už draugiškumą, bendravimą ir linksmai praleistą laiką.

Pagal mūsų šeštokų žodžius, veiklos patiko ir mokiniai džiaugėsi. Grįždami namo autobuse diskutavome, kam kuri veikla patiko labiausiai.

Agnežka Stančik, 6 kl.