IT konkurso „Bebras“ rezultatai

Straipsnio data 2016-11-17

„Bebras“

Lapkričio mėnesį, kaip ir kasmet, 13-tus metus iš eilės, daug dėmesio skiriame Bebro užduočių analizei, sprendimams, treniruotei ir pačiam konkursui. Šiemet pirmasis konkurso etapas vyko lapkričio 7-11 dienomis. Jis praėjo gana sklandžiai, nes vieną dieną galima buvo atlikinėti ne tik tam srautui skirtas užduotis. Todėl nereikėjo mokiniams atsiprašinėti nuo pamokų – konkursą integravome į IT dalyko pamokas. Džiaugiamės, kad yra ir nemokamų konkursų, kuriuose noriai dalyvauja mokiniai. Bebro užduotys kiekvienais metais būna įdomios, bet ne lengvos. Kiekvienas mokinukas gali rungtis ir parodyti savo gebėjimus ir mąstymą. Smagu, kai individualūs rezultatai pranoksta lūkesčius.

Lapkričio 17 d. buvo paskelbti rezultatai. Nors į respublikos geriausiųjų gretas nepakliuvome, bet rajone turime kuo pasidžiaugti. Iš 88 dalyvavusių konkurse į rajono geriausiųjų 30-ką savo klasėje pakliuvo 21.

Sveikiname pirmąsias vietas rajone laimėjusius mokinius:

III vieta – Eimantas Kaminskas,

IV vieta – Karolina Butrimovič, 4 kl.

V vieta – Jonas Rudminas, 4 kl. ir Anželika Batiuškova IG kl.

Išsamią informaciją galite rasti bebro varžybų lauke, FaceBook puslapyje https://www.facebook.com/ITBebras arba http://bebras.lt/

R. Garpuškinienė, IT mokytoja metodininkė