Būrelis „Ąžuoliukas“

Straipsnio data 2014-11-10

Gimnazijos gyvenimas

„Ąžuolukas“ – šis būrelis skirtas mūsų gimnazijos mažiesiems 1-4 kl. „Ąžuoliukuose“ mes žaidžiam, išdykaujam, kuriam ir kitaip smagiai leidžiam laiko KARTU. Šis būrelis didelį dėmesį skiria žaidimams, kadangi 7-11 metų vaikams žaisti yra smagiausia ir jie geriausiai išmoksta draugauti, bendrauti, kurti, rūpintis kitu, išlaisvina savo vaizduotę per praktines, kūrybines veiklas. Šio amžiaus vaikai atidžiai stebi aplinką ir gamtą, jie atranda vis ką nors naują, nuolat stengiasi kažką suskurti bei patenkinti savo smalsumą.
Būrelyje suplanavome, kad suorganizuosime senovinių rakandų parodą, gerojo darbelio akciją, mokysimės skautų pagrindų ir atšilus orams iškeliausime į vienos dienos žygius po Marijampolio gyvevietę ieškoti nuotykių.

Būrelio dalyvių pasisakymai:
„Būrelį mes lankome nuo rugsėjo pradžios ir šis būrelis mums labai patinka. Per būrelį mes išmokstame naujų dalykų, mokomės draugauti vieni su kitais, geriau susipažinome su gimnazija, per gimnazijos mikrofoną ir radiją sveikinome mokytojus.“ (Dovilė ir Sabina, 2kl.)
„Turėjome vieną užduotėlę: mokytojai pasakojome apie svarbias vietas ir rodėme tas vietas. Pasakojome apie darželį, rodėme ežerą ir nuvedėme į aikštelę.“ (Akvilė, 2 kl.)
2 kl. mokinė Adrijaną Garnytė atnešė darbelį: „Pasakojimas apie prūdą pavadinimu „Damba“.