5 klasės šventinis karnavalas

Straipsnio data 2013-12-20

Naujametinis karnavalas

Paskutinę mokslo dieną prieš žiemos atostogas 5 klasės mokiniai šurmuliavo mokykloje visą dieną. Nuo pat ryto ruošėsi savo šventiniam karnavalui. Atsakomybė didžiulė – padovanoti sau ir tėveliams gerą nuotaiką. O kapgi jie tai padarė? Tėveliai buvo pakviesti į tikrą „Talentų šou“. Japonė Emilija ir meksikietė Aistė – renginio vedėjos – pasveikino visus žiūrovus – tėvelius, brolius, seseris, mokytojus – su šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais metais. Na ir prasidėjo…

Gražiosios fėjos Viktorija, Agnė ir Viktorija visus užbūrė savo eilėraščiu ir lopšine, tačiau užmigti neleido balerinos Aistės dainavimas. Tėvelius eilėraščiu nustebino nuolat besišypsanti Ana, karalaite persirengusi Alina, pavasariška suknele pasipuošusi Adriana ir rimtuolis Edgaras. Kalėdinę dainelę sudainavo nykštukė Ingrida ir paprasta mergaite nusprendusi pabūti Inesa. Garsių plojimų susilaukė breiką šokę ir kūliais besivartantys Patrikas, Justas ir Lukas, klounas Gytis ir burtininkas Danielius sužavėjo savo ilgai daryta, iš plastelino nulipdyta žmogeliukų kolekcija. Dvi žaviosios, vietoj nenustygstančios nykštukės Gabriela ir Karina linksmai pašoko, o iki ašarų prajuokino kaubojaus Artiomo papasakoti anekdotai. Tėvams pianinu skambino susikaupusi Vakarė, kuri vėliau atsipalaidavo ir tiesiog šėlte šėlo diskotekoje.

Prie gausaus vaišių stalo susėdę penktokai pasistiprino, pasikeitė dovanėlėmis, palinkėjo vienas kitam gražių švenčių ir toliau tęsė linksmybes diskotekoje. Nuotraukose įamžintos visos penktokų linksmybės. Šaunių Jums švenčių, mano brangieji penktokai.

E. Kazakevičiūtė, 5 kl. auklėtoja