IT konkursas BEBRAS

Straipsnio data 2013-11-19

Konkursai

BEBRAS – varžybos, skirtos gilinti informatikos, kompiuterijos, informacinių technologijų žinias. Šiemet mokyklos mokiniai jau dešimtą kartą dalyvavo šiame informacinių technologijų konkurse, 5-12 klasių mokinių gretas papildė Mažyliai (3-4 kl. mokiniai). Norinčiųjų dalyvauti konkurse buvo daugiau nei kiekvienais metais, todėl buvo organizuojami keli srautai kiekvieną dieną, lapkričio 11-15 ir 19 dienomis.

Įdomios trijų lygių užduotys, „sukti“ ir klaidinantys atsakymai, nepaliko abejingų. Vieniems sekėsi geriau, kitiems blogiau, bet galvelę pamiklino kiekvienas. Daugiausiai taškų surinkusiam D. Gaiduk, 8 kl. mokiniui pritrūko vos 8,25 taškų, kad pakliūtų į respublikos 50-ką. Bet rajone Daniel užėmė I vietą, 8 kl. tarpe, o J. Marcinkevič – III v. Penktų klasių tarpe A. Čižaitė – I v. rajone, ketvirtų klasių tarpe G. Grinevičiūtė – I v., E. Kovzan – II v., T. Antonovič -III v.

Štai tokie šių metų dalyvių skaičiai mūsų mokykloje:
Senjorai – 13
Juniorai – 26
Kadetai – 16
Benjaminai – 12
Mažyliai – 5

Iš viso dalyvavo: 72 mokiniai, iš jų pakliuvo į rajono 30 geriausių – 35 mūsų mokyklos mokiniai. Tikimės, kad kitais metais pasieksim dar geresnių rezultatų.

Kviečiame peržiūrėti atnaujintus (kai kurie pataisyti) rezultatus. Bendrus rezultatus (geriausiųjų 50-ukus) rasite Bebro varžybų lauke NEPRISIJUNGĘ. Taip pat čia galite rezultatus filtruoti pagal rajonus, tuomet gausite 30 geriausiųjų iš pasirinkto rajono. O asmeninius arba mokyklos rezultatus – PRISIJUNGĘ.

Šiemet dalyvio pažymėjimus mokiniai turi tik elektroninėje versijoje. Jas galima atspausdinti prisijungus su savo paskyra prie konkurso varžybų lauko.

R. Garpuškinienė, informacinių technologijų vyresn. mokytoja