Sporto šventė

Straipsnio data 2013-03-01

Sportas

Kaip ir kiekvienais metais šiemet buvo rengiama Sporto šventė, kurios visada laukia ne tik padaužos vaikai, bet ir vyresnių klasių mokiniai. Kiekvienos klasės norėjo varžytis na ir taip parodyti tikrąjį „savo lygį“. Sporto šventė kaip jau tradicija prasidėjo nuo komandų prisistatymų, už kuriuos mokiniai  gavo taškų. Prieš prisistatymus renginį pradėjo gerbiamoji direktorė ir kūno kultūros mokytojai, kurie vedė šią šventę.  (Ivona Kurova, 11 kl.)

2013 m. kovo 1 dieną mokyklos sporto salėje vyko kasmetinė sporto šventė –  įnirtinga kova tarp 5-8, 9-12 klasių mokinių. Jie varžėsi stalo teniso, krepšinio, kvadrato, estafečių, smiginio, daug pastangų reikalaujančių šaškių bei šachmatų varžybose.  Kiekviena klasė turėjo galimybę parodyti stipriausias savo puses. Sporto diena prasidėjo įspūdingu ir be abejo neįtikėtinu berniukų pasirodymu ant skersinio. Mokiniai apimti didelio įspūdžio su malonumu stebėjo renginį. Tarp visų pasirodymų labiausiai „sužibėjo“ Robert Polonski (8b kl.) ir Edgaras Žilo (11kl.).

Kasmet vykstanti įtempta kova krepšinio aikštelėje tarp 12 ir 11 klasių mokinių nenuvylė ir šiemet. Palaikyti abiejų komandų susirinko net tik mokiniai, tačiau ir mokytojai. Kelių minučių tarpsnyje žaidėjai patyrė daug emocijų ir traumų. Galiausiai pergalę iškovojo 12 klasės berniukai, o vienuoliktokai eilinį kartą tenkinosi 2-ąja vieta. 11 klasės mergaičių  krepšinio komanda taip pat nenuleido rankų ir rungėsi dėl prizinių vietų. Jos įnirtingai skynė pergales viena po kitos, tačiau 12-okės joms taip pat, neįveikiamos. Jos nenuleido nosies ir pasižadėjo sau, kad pirmąją vietą jos pasistengs iškovoti kitąmet. Linkime joms SĖKMĖS! Daugkartinis stalo teniso čempionas – Andrius Lovčikas ir šiemet įrodė, kad vis dar pilnas jėgų ir užsispyrimo,  laimėdamas pirmąją vietą vaikinų grupėje. Nuo Andriaus neatsiliko ir jo jaunėlis brolis Povilas Lovčikas, laimėjęs pirmą vietą smiginiame 5-8 klasių grupėje. Kur gi nepasieks tokių geru rezultatų, kai vyresnysis brolis rodo tokį puikų  pavyzdį!. (Justyna Četyrkovska, 11 kl.)

Pirmą kartą mokyklos istorijoje sporto šventės metu buvo pastatytas gimnastikos skersinis, ant kurio mokyklos gimnastai turėjo galimybę parodyti savo galimybes. Taip pat buvo surengta trikovė ant skersino, kurios metu ir kiti mokiniai galėjo išbandyti savo jėgas. Linksmiausia šventės dalis – estafetės, jų metu mokiniai išsiaiškino, kuri klasė yra greičiausia ir judriausia. (Edgaras Žilo, 11 kl.)

Šiemet buvo sugalvota daugelis naujų estafečių ir kitų rungčių. Mokykloje ši šventė kaip tradicija, vyksta kiekvienais metais ir kasmet mokiniai būna laimingi, nes ji tampa vis įdomesnė. Mūsų mokykla yra aukšto sportinio lygio, nes ji pripažinta sportiškiausia mokykla rajone. Visi rajonai žino, koks Marijampolis yra galingas! :) (Andrius Lovčikas, 11 kl.)

Sportiškiausia klasė buvo nustatyta po daugybės rungčių ir tai – 12 klasė.