Karnavalas 2012

Straipsnio data 2012-12-27

Naujametinis karnavalas

Gruodžio 27 dieną  kasmetine tradicija tapę kalėdiniai pasirodymai nudžiugino ir šiemet. 5 kl. spektaklis žiūrovus nukėlė į pasakų ir nuotykių pasaulį, kuriame galėjai sutikti ne tik gražiąją princesę, raganas bei plėšikus, bet ir užklysti į Kalėdų senelio dirbtuves. Pastarosiose smagiai šoko 6-7 kl. nykštukai.

8-12 kl. mokiniai parodė  šiuolaikinį mūsų gyvenimą „kitu kampu“ ir leido suprasti, kad tai ne tik rutinos ir rūko pilnas pasaulis. Žiūrovai, taip pat ir mokiniai juokėsi iš kasdieninių, buitinių gyvenimo atsitikimų, suprato, kad senatvė – tai ne tik tas laiko tarpas, kai laužo visus kaulus ir jautiesi vienišas, tačiau ir tai, kad gyvenimas dar tik prasideda, susipažino su žvaigždžių gyvenimu, daktarų profesija, jaunimo subkultūra.  8-12 klasių mokiniai surengė puikų humoro vakarą, kuris sulaukė užkrečiamo juoko ir šiltų plojimų. Tikimės ši tradicija ir toliau gyvuos ir kaskart džiugins mus vis labiau.

Pasibaigus karnavalui, buvo paskelbtos klasių nominacijos ir paskelbta „Kalėdų-2012 klasė“. Šį titulą jau antri metai pelnytai gavo 8b klasė.