Išvyka į Jaunimo teatrą

Straipsnio data 2012-11-30

Išvykos ir ekskursijos

Lapkričio 30 dieną gausus dvyliktokų ir vienuoliktokų  būrys Jaunimo teatre žiūrėjo A. Latėno režisuotą spektaklį  ,,Ledi Makbet“, pastatytą pagal garsaus dramaturgo V. Šekspyro tragediją ,,Makbetas“.

Savo įspūdžiais dalijasi 12 klasės mokinys Tomas Kamarauskas: ,,Kai kuriems  mokiniams spektaklis pasirodė  gan nuobodokas, tačiau kiti vaikai , kaip ir aš, mėgavosi šiuo spektakliu. Man asmeniškai buvo negaila pinigų, kuriuos išleidau, kad apsilankyčiau šiame teatre. Žiūrint šį spektaklį mane labiausiai nustebino aktorių profesionalumas, nežinau, kaip jiems tai pavyko , bet buvau tarsi traukte įtrauktas ir  stebėjau kiekvieną jų žingsnį  bei klausiausi kiekvieno jų žodžio. Mano manymu,  tokie apsilankymai teatruose yra labai naudingi, jie padeda lavinti protą , kūrybiškumą, retkarčiais netgi priverčia susimąstyti apie gyvenimą, apie mūsų aplinką bei visuomenę. Aš tikrai rekomenduočiau apsilankyti šiame spektaklyje, nes tai, mano manymu, buvo stipriausias spektaklis, kurį aš esu matęs“.

Tikimės, kad visi, perskaitę Tomo žodžius, taip pat peržiūrės teatrų repertuarus, išsirinks labiausiai intriguojantį spektaklį  ir apsilankys jame. Gerų jums įspūdžių ir malonių akimirkų!