Išleistuvės 2017 m.

Straipsnio data 2017-07-14

Išleistuvės

Šių metų liepos 14 d. (penktadienio) popietę saulė ir šiluma buvo tarsi iš anksto užsakyta 2017 metų  gimnazijos abiturientams. Aktų salėje jiems iškilmingai įteikti 12 metų darbą mokykloje  vainikuojantys brandos atestatai ir jų priedai. Šiemet atestatus gavo 9 dailiomis suknelėmis  pasipuošusios dvyliktokės ir 10 elegantiškų kostiumuotų vaikinų. Abiturientų pasveikinti susirinko tėvai, draugai, artimieji ir mokytojai. Salėje skambėjo padėkos, džiaugsmo žodžiai. Laimingi 57 laidos abiturientai prie gimnazijos pasodino guobą, kuri simbolizuos 12 čia praleistų metų, primins šios laidos jaunuolius. Pagal tradicijas visi fotografavosi prie mokyklos, juk ne kasdien būna taip pasipuošę ir laimingi: užbaigė vieną etapą ir laukia kažko naujo, kažko stebuklingo, kažko dar nepatirto ir įspūdingo.

Po oficialios atestatų įteikimo ceremonijos visi abiturientai limuzinais vyko į privatų vakarėlį su tėvais ir mokytojais.

Vakaras prabėgo labai greitai, kaip ir visi dvylika metų, praleistų mokykloje.

Jau rugsėjį jų lauks universitetai, kolegijos, profesinės mokyklos ar kitokia veikla. Belieka tikėtis, kad išsipildys visų lūkesčiai ir svajonės, o susitikę po kelerių ar keliolikos metų visi turės ką šiltai prisiminti, o jų veidus papuoš ta pati jaunatviška šypsena.

                                                                            Tatjana Paškel, direktoriaus pavaduotoja ugdymui