Septintokų šeimadienis

Straipsnio data 2016-03-19

Gimnazijos gyvenimas

Kovo 19 dieną gimnazijoje šurmuliavo nemažas būrelis septintokų, kurie kartu su tėvais, broliais ir seserimis ir netgi pusseserėmis sugūžėjo į tradicinį jų klasės renginį – Šeimadienį.

Kaip ir visada, teko truputėlį pasportuoti. Sunku žodžiais apsakyti, kaip smagu buvo žiūrėti į teniso kamuoliuką gainiojančią Aistės mamą Kristiną ir tėtį Gediminą, kaip nuotaikingai rankomis plojo Aistės pusseserė Jurgita, kaip estafetės rungtyje teko nusileisti Luko broliui Tomui, kaip baudas stengėsi mėtyti Patriko tėtis Stanislovas, kaip Inesos mama Irena lėtai, bet užtikrintai nešė lėkštę ant galvos, neliesdama rankomis, o ką jau bekalbėti apie Emilijos tėtį Darių ir Artiomo mamą Oksaną, kurie trūks plyš norėjo laimėti smiginio rungtyje…

Smagu buvo ir kabinete – kaip kokius riešutėlius gliaudėjo viktorinos atsakymus Patriko mama Tatjana. Prisijuokę, prisivalgę (beje, ir vėl geriausia kulinare išrinkta Aistės mama Nijolė, kurios tortui nebuvo lygių) tėveliai aptarė klasės reikalus, su vaikais panagrinėjo jų darbų aplankus. Iki susitikimo kitą kartą, mieli tėveliai.

Edita Kazakevičiūtė-Etlioglu, 7 kl. auklėtoja